Over Leontien

Mijn naam is Leontien Colenbrander, handfysiotherapeut en manueel therapeut bij Handtherapie Doetinchem.

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de fysiotherapie. Zowel binnen de revalidatiesetting als in de eerstelijn gezondheidszorg heb ik vele jaren ervaring opgedaan.

In 2009 ben ik via een collega de handtherapie ingerold. En hoe meer ik me in de hand en z’n letsels ging verdiepen  hoe interessanter het voor me werd.  Er zijn namelijk maar weinig dingen in het dagelijks leven waarbij je de handen niet hoeft in te schakelen en dit betekent dat handletsel enorm veel impact heeft op je dagelijks functioneren.

Aangezien letsel aan hand of pols ook klachten kan geven in de rest van de arm of zelfs in de nek, breng ik ook eventuele klachten die hier aanwezig zijn in kaart, en worden deze klachten ook meegenomen in de behandeling.

Daarom vind ik het belangrijk om mensen de best mogelijke totaalbehandeling te geven zodat ze hun hand zo snel en goed mogelijk weer in kunnen schakelen in het dagelijks leven, werk en/of hobby.

Je handen zijn een kostbaar goed en daarom heb ik de kwaliteit van de behandeling hoog in het vaandel staan.

Naast mijn werk als handtherapeut ben ik vooral trotse moeder van een zoon en een dochter en geniet ik van ons gezin. Daarnaast vind ik het leuk om in mijn vrije tijd hard te lopen.

De handen in het logo van mijn praktijk zijn de handen van mijn zoon en dochter. Dit logo staat symbool voor de verbondenheid en passie tussen mijn werk en mijn thuissituatie.

Bel direct
Routebeschrijving